“Relats Solidaris” trasllada la seva activitat al món “online”

A partir d’avui –i amb una mica de retard pel que fa al calendari inicialment previst- el col.lectiu de periodistes que forma part del projecte “Relats Solidaris” inicia una nova aventura, tan apassionant com la que ha suposat, fins ara, editar cada any un llibre parlant sobre futbol amb la finalitat de recaptar fons en recolzament de diferents ONGs i causes benèfiques.

A partir d’avui, cada dia –o com a mínim, aquest és l’objectiu – començarem a compartir amb vosaltres alguns dels “tresors ocults” que hem acumulat durant les nostres trajectòries professionals seguint als grans de l’esport per excel.lència. També engegarem diverses activitats i iniciatives que, estem convençuts de que resultaran interessants per a tots els amants del futbol. Com sempre, amb l’objectiu final de recaptar fons econòmics per a un projecte de caràcter social. Que aquest any és l ‘Hospital Infantil San Joan de Déu, de Barcelona.

Us recordem que podeu seguir-nos a través de:

Facebook

http://www.facebook.com/RelatsSolidaris

Twitter

http://twitter.com/#!/relatssolidaris

i d’aquesta mateixa web (relatssolidaris.com / relatossolidarios.com).

Si us agrada el món del futbol, no dubteu en donar-vos d’alta com a seguidors d’aquestes plataformes. D’entrada, en breu us informarem sobre com podeu participar en el sorteig d’unes botes signades pel padrí de la última edició del llibre. Com va dir recentment un dels gans: “cordin-se els cinturons, anem a divertir-nos”.

Sobre l'Autor /